24. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için İçişleri Bakanı Osman Güneş başkanlığında yapılan Seçim Güvenliği Toplantılarının sonuncusu Ankara'da yapıldı. 41 ilin vali, emniyet müdürü, jandarma komutanının katıldığı toplantının açılışında konuşan Bakan Güneş, "Vatandaş hür iradesiyle Oyunu nereye verecekse gidip verecek" dedi.

İçişleri Bakanı Güneş, Gölbaşı'ndaki Vilayetler Evi'nde 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Güvenlik Toplantısı için Valilerle bir araya geldi. Son Seçim güvenliği toplantısına Düzce'nin de içinde bulunduğu 41 ilin valileri, İl Jandarma Komutanları, İl Emniyet Müdürlerinin yanısıra İçişleri Bakanlığı üst düzey yetkilileri ile Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

İç İşleri Bakanı Osman Güneş, seçimin milletin eriştiği demokratik olgunluk çerçevesinde gerçekleşeceğini vurgulayarak, "Demokrasi kültürü, hoşgörü, anlayış yöneticilerin tecrübesiyle birleşince inanıyorum ki bu Seçimler önceki seçimlerde olduğu gibi salimen tamamlanacaktır" diye konuştu. 

Haber; R. BAL