Öncü Medya Grubu'nda görevli bir personelimizin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine sağlık için gerekli tüm prosedürleri devreye sokan yönetim, İl Sağlık Müdürlüğü'nü durumdan haberdar ederek salgın tedbirlerini uygulamaya koydu. 

Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz'ın koordinesinde bu sabah haber merkezimize gelen 1 doktor ve 2 hemşireden oluşan filyasyon ekibi, tüm personelden numune aldı. Ekibin başındaki doktor, masaların biribirine uzak olmasının doğru bir çalışma düzeni olduğunu belirterek, test sonucu çıkana kadar alınması gereken önemler konusunda çalışanları uyardı. Koronavirüsün yayılmasını önlemek için yoğun çaba gösteren filyasyon ekibi, boğaz ve burundan aldıkları sürüntü örneklerini uzmanlarca değerlendirilmek üzere laboratuara teslim etti. 
Koronavirüs testi yapılan Öncü Medya çalışanlarının sonuçları bu akşam saatlerinde belli oldu. Örnek alınan idareci ve tüm kademelerdeki personelin korona testi negatif olarak kayıtlara geçti. 

Koronavirüs önlemlerini salgının görüldüğü ilk günden bu yana titiz şekilde uygulamaya özen gösteren Öncü Medya yönetimi, çalışanlarının ve ziyaretçilerinin sağlığını göz önünde bulundurarak binayı dezenfekte ettirmeyi ihmal etmedi. Düzce Belediyesi dezenfekte ekibi haber merkezinden montaja, ana kumandadan radyoya, terastan mutfağa kurumun her yerinde virüse karşı kimyasal ilaçlama yaptı. 

15 günlük karantina sürecini evinde geçiren çalışma arkadaşımızın sağlık durumu iyiye giderken, kendisine ve tüm koronavirüs hastalarına Öncü Medya Ailesi olarak geçmiş olsun diliyoruz.