Celal Erbay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin ile birlikte Yenikent yolunda incelemelerde bulundu. Yolun bir kısmının asfaltlanmamış olduğunu söyleyen Erbay, yolun asfaltlanmaya hazır olduğunu ve problemin bir an önce çözüleceğini ifade etti.

Yol bittiğinde İnsanların görebileceği en güzel yol olacağını iddia eden Erbay, bir daha ki gelişinde stabilize olan yolun asfaltlanmış olacağını ve insanlara güzel bir yol yapılacağını belirtti. Mahalle sakinlerini de dinleyen Erbay, sorunlarının çözüme kavuşacağını, yolun çilesini en çok çekenlerin mahalle sakinleri olduğunuda sözlerine ekledi.

Yenikent'te evlerde yalıtım sorunun çözmek için yapılan çalışmaların tamamlanmadığını gören Erbay, vatandaşların sorunlarını dinledi. Son Nokta programında Mehmet İbrahimoğlu'nun yönlendirmesi üzerine Yenikent'te sorunları yerinde incelemeye geldiğini söyleyen Erbay, yapılan çalışmalarda binaların bahçelerinin açıldığını fakat tam olarak kapatılmadığını ifade etti. Erbay, sorunların çözüme kavuşması için elinden geleni yapacağının sözünü verdi..