Yerel seçimler geliyor, adaylar seçimlere hazırlanıyor derken bir sorunda seçim sürecinde kendini hissettiriyor. Seçimlere az bir süre kala Düzce'de yapılmayı bekleyen çalışmalara da ara verildi. Özellikle ara sokaklar ve mahallelerde yapılmayı bekleyen altyapı çalışmaları seçim sürecinde unutuldu.

Düzce'de yapılması gereken bütün işler askıya alınırken, sorunların çözülmesi seçimden sonrasına kaldı. Belediye hizmetlerinden ekonomik krize, işsizlikten aile içi sorunlara kadar bir çok konu yapılacak yerel seçimlere odaklandı.

Sorunların çözülmesi için çalışmalar 30 Mart sabahı belli olacak yeni Düzce Belediye Başkanı'nı bekliyor. Yeni Başkanı göreve geldiği günden itibaren zorlu bir süreç bekliyor. Adaylar seçim gezilerine devam ederken onları da seçim sürecinde vatandaşların ve mahallelerin dertleri karşılıyor.

Seçmenlerin birçoğu mahallelerinde yaşanan sorunlardan bahsederken adaylarda bu sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını söylüyor. Altyapı sorunları, sıkıntılar, ekonomik kriz, çalışmalar başta olmak üzere bir çok sorun çözülmek için yeni Başkan'ın koltuğuna oturmasını bekliyor. Yeni Başkanın bu sorunlar karşısında nasıl bir çalışma sergileyeceği ise şimdiden merak ediliyor.