Düzce ili Belediye Başkanları bölge sorunlarının istişaresi amacıyla Düzce Belediyesi Encümen Salonunda bir araya geldiler.Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney Başkanlığında yapılan toplantıya, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Yığılca Belediye Muzaffer Yiğit, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz katıldılar. 

Toplantıda bölgenin genel sorunları ele alındı. Bu arada, DSİ ve İSKİ proje ve yatırımlarının gelişmeleri değerlendirildi. Düzce’nin Melensuyu Koruma Havzası içinde bulunması nedeniyle Orman ve Su İşleri Bakanlığının bölgedeki baraj yapımları, dere ıslah programları ele alındı.

Toplantı öncesi bir açıklama yapan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney ‘ Düzce’nin il sınırları itibarıyla ortak birçok konusu bulunuyor. İl sınırları içindeki şehirlerimizin Belediye Başkanları ile istişare yapıyoruz.  Çünkü bölge yatırımlarında koordine esaslı çalışmalar bulunuyor.  Birçok proje ve yatırımlar için gelişme seyirlerini birlikte değerlendiriyoruz’ dedi.  

Haber:Y.SEVER