Birinci Organize Sanayi Bölgesi yapılan işlerle değil yoluyla anılıyor. Sanayi bölgesinden yük alan tırların kullandıkların yolun yetersiz kalması hem yol üzerindeki evlerde oturan vatandaşları hem de yolu kullanan tır şoförlerini olumsuz etkiliyor.

Yolda seyretmekte olan bir tırın elektrik kablolarına takılmamak için manevra yaparken kanala girmesi yaşanan olumsuzlukları bir kez daha gözler önüne serdi.

Yolun kötü durumundan dolayı isyan eden vatandaşlar ise bu durum için hiçbir çalışma yapılmadığını, yolun çok kötü bir durumda olduğunu ve yoldan çıkan toz nedeniyle evlerinin toz içinde kaldığını söylerken bir vatandaşın tepkisini “ bahçedeki çiçeklerin yeşil rengini unuttum “ diyerek göstermesi yaşanan sorunun ciddiliğini ortaya çıkardı.

Uzun süredir faaliyette bulunan Birinci Organize Sanayi Bölgesinin durumunun ne olacağı ve yaşanan bu olumsuzluklara yetkililerin ne şekilde cevap vereceği ya da bu olumsuzluklar için her hangi bir çalışmanın yapılıp yapılmayacağı ise belirsizliğini korumaya devam ediyor.