17 Ağustos ve 12 Kasım depremlerinde birçok insanımızı yakınımızı kaybettik, beklide onlar sevildiklerini duymadan ve bilmeden kaybettiler hayatlarını. Seni Seviyorum demek için geç kalmamak için, böylelikle sevdiklerimizi kaybettiğimiz zaman pişman olmamak için, bir an önce onlara sevildiklerini söylemeliyiz.

 

Sevgi aşktan ibaret değildir, anne, baba, kardeş, arkadaş ve dosttan da ibarettir. Çiçekleri hayvanları sevmekte sevgidir elbet ki ama burada söz konusu olan insan sevgisi... Çoğumuz annemize babamıza kardeşimize seni seviyorum demeyi gereksiz buluruz, biz demesek de onların bunu bildiğini düşünürüz hep, ama bilmek yetmez kimi zaman duymak ihtiyacını hisseder insan.

 

Bizde halkımıza sorduk, sevdiklerinize onları sevdiğinizi sıkça söyler misiniz diye, kimi “sıkça söylerim” derken kimi “zaman zaman söylerim” diye cevap verdi.. en son ne zaman birine ‘Seni Seviyorum’ dediklerini sorduğumuz da ise, aldığımız cevaplar oldukça ilginçti. Üç sene önce söyleyen de vardı, üç gün önce söyleyen de.