Garantili ve hızlı araç bakım servis şirketi Speedy, Düzce servisini Eski Sanayi Çarşısı'nda düzenlenen törenle hizmete açtı. Açılış törenine Vali Vasip Şahin,Emniyet Müdürü Ali Gezer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, Speedy Türkiye Genel Müdürü Gür Yalman ve çok sayıda davetli katıldı.

Tüm marka araçların servis ve bakımları ile lstik satışı yapan Speedy'nin açılışında konuşan Vali Vasip Şahin otomotiv sektörü için ihtiyaç duyulan bir hizmetin Düzce'ye kazandırılmasından ötürü son derece mutluyuz hayırlı ve uğurlu olsun diyerek kurdelayı kesti.

Speedy Türkiye Genel Müdürü Gür Yalman Anadolu'da hızla büyümeye devam ettiklerini belirterek, müşterilerimiz kaliteli ve ayrıcalıklı hizmeti en uygun fiyata almanın keyfini yaşayacaklar dedi.

Açılış için Düzce'ye gelen, Türkiye Bayanlar Ralli Şmpiyonu Çiçek Güney 14 yaşında otomobil kullanmaya başladığını belirterek, erken yaşta araç kullanmaya başlamanın avantajını bugün yaşıyorum dedi. Hız benim için bir tutku diyen Güney, hedefim Türkiye'nin adını en iyi şekilde Düznya'da duyurmak dedi.



Tören sonunda Türkiye Bayanlar Ralli Şampiyonu Çiçek Güney'in sunumuyla düzenlenen yarışmada açılışa katılanlar lastik söküp takmadaki kabiliyetlerini konuşturdular. Dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. 

Haber; Ü. ÇETİN