Düzce'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)'na devredilen 17 şirket arasında yer alan İsmail'in Yeri Et Lokantası ile ilgili yaşanan gelişmelerden sonra gözler kiracı olarak hizmet verdiği TEM Otoyolu'ndaki şubesine çevrildi. 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminden sonra ünlü et lokantasının sahibinin FETÖ'cü olduğunun anlaşılması üzerine tabelasını indiren mülk sahibi yerinde yeni bir lokanta açtı.

Düzce Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ/PDY Terör Örgütü'ne finansal destek sağladığı gerekçesiyle daha önce kayyum atanan ve yurt dışında olan sahibi için ise yakalama kararı çıkartılan Bolu Dağı'ndaki "İsmail'in Yeri" et lokantasının şubesinde artık farklı bir lokanta hizmet veriyor. İsmail'in Yeri'nin malzemelerini dışarı çıkartan yer sahibi, söz konusu yere kendi tabelasını asarak, yine et lokantası olarak işletiyor.

Öte yandan TMSF'ye devredilen 17 şirket arasında yer alan ve FETÖ Örgütü'ne maddi kazanç ve finansman desteği sağladığı tespit edilmesi sonucu geçtiğimiz 20 Temmuz'da faaliyeti durdurularak karayollarına bağlantı noktaları kapatılan Bolu Dağı'ndaki "İsmail'in Yeri" adlı lokantanın yerini kiralayan işadamının ise D-100 Karayolu ile bağlantının tekrar açılması için girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.