Düzce’nin bazı mahallelerinde musluklardan kirli su aktığı yönündeki iddialara yenileri eklendi. Şıralık, Çay ve Fevzi Çakmak mahalleleri ile yine mücavir alanda bulunan Gökçe Köyü sakinleri de aynı durumdan muzdarip şekilde yetkililerden çözüm bekliyor.

Birkaç gündür devam eden yağışların ardından çamurlu şekilde akan su yüzünden günlük ihtiyaçlarını dahi karşılayamayan ve çile çeken Düzceliler, Belediyeyi bir kez daha göreve davet etti.
 


Öncü Whatsapp İhbar Hattı’na gönderilen son fotoğraflarda su sorununun ulaştığı boyut gözler önüne serilirken musluklardan adeta çamur akması yüzünden sıkıntı yaşayan vatandaşlar, sık sık baş gösteren bu eziyetin son bulmasını istedi.
 
Özellikle yağışlı havalarda suyun kirli şekilde aktığına dikkat çeken mahalle sakinleri, belediyeye bir çok kez yaptıkları şikayetlere rağmen soruna kalıcı çözüm getirilmemesini ise eleştirdi.
 
Öte yandan son aylarda Düzce’nin birçok mahallesinden‘Kirli su’ isyanının yükselmesi alt yapının yetersizliğinin yeniden sorgulanmasına yol açtı.



Vatandaşlar, geçmişi yıllar öncesine dayanan mevcut su şebekesinin artık miadını doldurduğunu, onarım çalışmalarının soruna merhem olmadığını iddia ederek, Düzce Belediyesi’nin sil baştan bir yenileme çalışması yapması gerektiğine değindiler.

Haber: B. SUNMAN