İçinde belunduğumuz trafik haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı tarfik ekipleri, D-100 karayolu, Tem otoyolu ve şehir merkezinde ''Tatlı ye ceza yeme'' sloganıyla 3 bin kişiye büroşurlü lokma tatlısı dağıttı. Merkez cami kavşağında şehir merkezi ekipleri D-100 karayolu ve tem otoyolunda Bölge trafik ekipleri, Kaynaşlı kesiminde karayolları ile birlikte İstanbul'dan Ankara istikametine giden sürücüleri ''Tatlı ye ceza yeme'' solganlı büroşürler ile birlikte lokma tatlısı ikramında bulundular.
İl Emniyet Müdür yardımcısı Ali Osman Akgün, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Davut Karaküllah ve Düzce Trafik Şube Müdürü Osman Tekemen ile birlikte lokma dağıtımı yaparken, bazı sürücülerle ilginç diyaloglar kurulduğu görüldü. Sürücülerden bir tanesi bu yaşıma kadar okadar çok ceza yedimki artık tatlı yemeyi hak ettim dedi.
Şehir merkezinde Cuma namazı sonrası büyük camii kavşağında trafik ekipleri şehir merkezi yolu güzergahında sürücüler lokma tatlısı ikramında bulundular. Sürücüler, trafik ekiplerinin bu uygulamasını çok güzel olduğunu belirterek, devamını dilediler.

Haber; H. KAYA