Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Kaynaşlı Bıçkıyanı Köyü Topuk Yaylası'nda yapmayı planladığı spora yönelik sosyal tesisleri projesi için protokol imzalandı.

Bugün Kaynaşlı'da Düzce Vali Yardımıcısı Ramazan Şahin, AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu , Fenerbahçe Dernekler Sorumlusu Murat Poyraz, Bıçkıyanı ve Hacıazizler Köyleri Muhtarları ve davaya neden olması dolayısıyla Bıçkıyanı Köyü Avukatı Ayşe Funda Hiçyılmaz'ın katılımıyla projeye yönelik protokolün düzenlenerek karara bağlandığı bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu şu açıklamaları yaptı, “ Fenerbahçe Spor Kulübü, Kaynaşlı Bıçkıyanı Köyü Topuk Yaylası'nda spora yönelik sosyal tesis yapma çalışmaları konusunda mutabakata varılmıştır. Ek talepler konusunda ufak tefek sıkıntıları gidermek için her iki köyün muhtarları ve davaya dahil taraflar bir araya gelerek protokol imzalanmıştır” dedi.

Talep edilen herşeyin yerini bulduğunu ifade eden Kaşıkoğlu, “ Yapılacak sosyal tesisler için ilk adım atılmıştır. Düzce'ye, Kaynaşlı ve Topuk yaylasına sınırı olan her iki köyümüze de hayırlı olsun. Yapılacak sosyal tesisler Düzce için hayat iksiri olacaktır” şeklinde konuştu ve herkese hayırlı olmasını temenni etti.