Karayolları Bölge Müdürü ve beraberindeki heyet, Düzce’nin yatırımlarını ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bürokrasi ve siyasileri bilgi verdi. Erguvan tesislerinde gerçekleştirilen Karayolları toplantısına AK Parti Düzce Milletvekilleri Dr. Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir, İl Başkanı Hikmet Keskin, İlçe Belediye Başkanları, İGM Başkanı, İGM Grup Başkan Vekili, Karayolları Bölge Müdürü Mustafa Karademir ve şube müdürleri katıldı.

Toplantı öncesinde konuşan TBMM Milli Savunma  Komisyonu Başkanı ve Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, yatırımların ve projelerin gözden geçirildiği bir toplantı yapacaklarını belirtti ve “ Akçakoca-Karasu, Kuzey Çevre yolu ve yan yolları ile diğer yollarımız ile ilgili olarak yapılan çalışmalar ve projelerimizi değerlendireceğiz. Biz bu toplantı öncesinde taleplerimizi bölge müdürlüğümüze iletmiştik, onlar da bize yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verecek” dedi.

Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, Karayolları ile toplantının tutanağını mecliste Ulaştırma Bakanına ileteceklerini de sözlerine ekledi.

Ardından konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, şunları kaydetti: “1 Kasım seçimlerinden sonra bazı projelerimizi hazırlamıştık. Hem projelerin devamı hem de yeni projelerin konuşulması için Karayolları Bölge Müdürümüz ve heyetiyle bir toplantı tertipledik. Bundan sonra Sedaş ve Telekom ile de toplantı yapacağız. Bu karda bize değer vererek ilimize gelen heyete teşekkür ediyoruz. Düzce’mizin projelerini en kısa sürede tamamlamak için dur durak bilmeden çalışacağız”

Konuşmaların ardından Karayolları ile toplantı basına kapalı olarak devam etti. Toplantıda tüm ilçe belediyeleri kendi proje ve çalışmaları hakkında taleplerde bulundu. 

Haber;S.KAŞKIR