AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Taraf Gazetesi'nde yer alan Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları üyelerinin kontgerilla eğitimi aldığına dair haber üzerine basın açıklaması yaptı.

AK Parti Gençlik Kolları ile Osmanlı Ocakları arasında hiçbir bağ yoktur

AK Parti gençliğe iftira niteliğinde bir haberin yapıldığını vurgulayan İl Başkanı Hikmet Keskin, “Özgür olmayla tarafsız olmayı karıştıran paralel medya çirkinlikte artık sınır tanımamaktadır. AK Parti ile uzaktan yakından hiçbir alakası olmayan Osmanlı Ocakları ile partimiz arasında bağ kurarak yapılan haber tamamen düzmece ve maksatlı bir haberdir. AK Parti Gençlik Kolları ile Osmanlı Ocakları arasında fiili veya hukuki hiçbir bağ bulunmamaktadır. Aynı şekilde partimiz ile Osmanlı Ocaklarının arasında da hiçbir fiili ve hukuki bağlantı yoktur. Bu nedenle haberin içeriğinde bu yönde yapılmış açıklamalar tamamen yalan haber niteliğindedir.” dedi.

Tarih bunları unutmayacaktır

Keskin açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yine kontgerilla eğitimi verildiği iddia edilen at çiftliklerinde bu şekilde eğitim verildiği iddiası da tamamen gerçek dışı bir iddia ve haberdir. Düzce il çevresinde bulunan hiçbir çiftlikte bu şekilde bir faaliyet söz konusu değildir. Zaten bu şekilde bir faaliyet söz konusu olsa kolluk birimleri gerekli yasal işlemleri yapacaktır. Ayrıca Düzce ilinde bu şekilde bir duyum da söz konusu değildir. Bu nedenle haberdeki bu iddia da tamamen gerçek dışı bir iddiadır. Cumhurbaşkanımızın da sarf ettiği gibi ‘Diklenmeden Dik Duran Gençlik’ çizgimizden asla çıkmadık, çıkmayacağız. Bu tür yalan haberlerle bizleri yıldıramayacaksınız. Terör örgütleri hakkında tek sayfa haber yapamayan malum gazetenin bu tür mesnetsiz haberler yapması partimize ve devletimize ne tür oyunlar oynandığının göstergesidir. Tarih bunları unutmayacaktır. Bugüne kadar yasal olmayan hiçbir faaliyet içerisinde bulunmayan Gençlik Kollarımızı bu tip haberlere konu eden Taraf Gazetesi'ne karşı her türlü yasal hakkımızı kullandığımızı beyan ederiz.” diye konuştu.

Azmimiz ve kararlığımız şer odaklarını rahatsız etti

“1 Kasım 2015 seçimlerinin ülkemizin geleceği hakkında önemi apaçık ortadayken, milletin partisi olan AK Partimize, bu tür kirli yakıştırmalarla zarar vereceklerini zanneden şer odakları, milletimizle kurduğumuz gönül bağına zarar veremeyeceklerini bilemeyecek kadar zavallıdırlar.” diyen İl Başkanı Hikmet Keskin, “Tüm teşkilatımız ve de gençlik kollarımız, 1 Kasım 2015 seçimleri öncesinde, ülkemizin ve Düzce’mizin dört bir yanında azim ve kararlılıkla çalışmakta, ülkemizin huzuru ve refahı için bu seçimin önemini milletimize aktarmaktadırlar. Bu azim ve kararlılık bazı odakları rahatsız etmiş olacak ki ısmarlama ve senaryo haberlerle Düzce Gençlik Kolları üyelerine iftiralar atılmaktadır. Bu çirkin kampanya partimize ve Düzce’mize atılmaya çalışılan kirli bir senaryodur.” ifadelerinde bulundu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Taraf Gazetesi ve yönetim kadrosu hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını da sözlerine ekledi.

HABER;C.ÜSTÜNER