Önder Tonyalı'nın kurucusu olduğu Düzce basının amiral gemisi Öncü Medya Grubu'nun Türkseven Şirketler Grubu'na satılmasının bugün 1. yıldönümü.


Öncü TV, Öncü Radyo ve Manşet Gazetesi Türkseven Grubu'nun oldu

Hatırlanacağı üzere, Cedidiye Mahallesi Göksel Sokak'taki Öncü Medya binasında gerçekleştirilen imza törenine Öncü TV Kurucusu Önder Tonyalı ve şirketin yönetim kurulu üyeleri ile Türseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven ile yakınları ve avukatları katılmıştı.Atılan imzalarla Öncü Medya Grubu çatısı altında bulunan Öncü TV, Öncü Radyo ve Manşet Gazetesi Türkseven Grubu'nun oldu.


Düzce’ye yeni bir soluk getirdi
1994 yılından bu yana Düzce’nin amiral gemisi olmaya devam eden Öncü Televizyonu'nun el değiştirerek Türkseven Şirketler Grubu'na katılması ile birlikte hızlı bir değişimin de düğmesine basıldı. Hem görüntü hem de ses kalitesi olarak altyapısını güçlendirerek teknik donanımını sil baştan yenileyen Öncü TV, izleyicilerinin karşısına yeni bir uygulama ile çıktı. Katıldığı Artı Yerel Medya bünyesinde zengin içeriklerini izleyicileri paylaşan Öncü TV, Düzce’ye yeni bir soluk getirdi.

Yerel seçimlerin ardından yeni yerine taşındı

Öte yandan 21 Şubat 1994 tarihinde Çamköy'de bir villada yayın hayatına başlayan Düzce'nin ilk yerel televizyonu Öncü Televizyonu, 3 farklı adreste hizmet verdikten sonra 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından 2 Nisan 2019 tarihinde yeni yerine taşındı. Türkseven Ailesi'ne ait Mareşal Fevzi Çakmak Sokak üzerinde bulunan 3 katlı yeni bina, Öncü Medya'nın birimleri için özel olarak dizayn edildi.

Yenilenen formatıyla 'Merhaba' dedi


Haftalar süren yoğun çalışmalar sonucunda hem görüntü hem de ses kalitesi olarak altyapısını güçlendiren, teknik donanımını sil baştan yenileyen, estetik dokunuşlarla stüdyolarına farklı bir soluk getiren Öncü Medya, zengin yayın içeriğini izleyici ve dinleyicisiyle buluşturdu. Canlı haberleri, yeni programları, belgesel, film ve klip yayınları ile dolu dolu bir yayın akışıyla izleyicisine yenilenen formatıyla 'Merhaba' diyen Öncü TV ile sil baştan donanımı değişen Öncü Radyo, kulaklara daha kaliteli bir ses ve zengin müzik arşiviyle ulaşmaya başladı. Medyanın bir parçası Düzce Manşet Gazetesi de yeni adresinde yenilenen yüzü, deneyimli kadrosu ve güçlenen altyapısıyla daha dinamik bir döneme girdi.
HABER:C.ÜSTÜNER