Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı. Oda yönetimin faaliyetlerini anlatmak üzere TSO Başkanı Fahri Çakır’ın izinli olmasından dolayı Başkan Vekili Abdülkadir Albayrakoğlu kürsüye çıktı. Meclis toplantısında Başkan Vekili Abdülkadir Albayrakoğlu 2015 yılı Mayıs ayı mizanının onaylanmasını istedi. Yapılan oylamada Mayıs mizanı oy çokluğu ile onaylanmadı.
HARCAMALARA HESAP VERİN
TSO Meclis Üyesi Erdoğan Bıyık 4 günlük Güneydoğu gezisinin hesapları ile ilgili olarak açıklama beklendiğini ifade etti. “Bizde geziye gittik. Baklava aldık, fıstık aldı, ciğer yedik. Ancak hepimiz kendi cebimizden ödedik. Ancak burada 3 bin 300 liralık ek hesaplar var. Eski danışman Alphan Namlı bir akrabasının düğünü için Gaziantep’e gelmiş. Onun 935 liralık otel parası dahi TSO’ya fatura edilmiş. Bizim ekstra harcama yapmaya yetkimiz yok. Bunların açıklamasını yapın” dedi.
ÇAKIR YOK HUZUR VAR
Meclis üyeleri TSO Başkanı Fahri Çakır’ın yokluğunun meclise huzur kattığını ifade ederek “Üslup farkı burada ortaya çıkıyor. Aslında daha sakin konuşabiliyor ve tartışıyoruz” dediler.
HESAP İNCELEME KOMİSYONU ÜYELERİ DEĞİŞTİ
TSO Meclisinde daha önce hesap inceleme komisyonunda bulunan iki üyenin istifa etmesi ile yeninde seçim yapıldı. Yeni yapılan seçilere göre hesap inceleme komisyonuna Hayati Eğilmez, Ömer Hacıislamoğlu, Metin Coşkun, Halil Uzun, Bilal Türkan seçildiler.

Haber:Y.SEVER