Düzce Kalkındırma ve Tanıtma Vakfı'nın 24 Şubat tarihinde yapacağı kongre öncesinde yaptığı son toplantısına Milletvekilleri Yaşar Yakış ile Metin Kaşıkoğlu katıldı ve vakfın çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. Yakış, Vakfın yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ettiğini söyleyerek Düzce'de taş üsüne taş koyanların bizde yanındayız dedi.
Düzce Milletvekilleri Yaşar Yakış ve Metin Kaşıkoğlu, Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Yakış vakfın yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ettiğini söyleyerek, “Düzce'de taş taş üstüne koyanların her zaman yanındayız, bir taşta biz ekleyerek desteğimizi her zaman gösteririz.” dedi.
AK Parti Milletvekilleri Yaşar Yakış, Metin Kaşıkoğlu, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, İGM ve belediye meclisi üyeleri, Düzce'de ki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.
Bu ziyaretler kapsamında Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı'nı ziyaret eden milletvekilleri, Vakıf Başkanı Önder Tonyalı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti. Ziyaret sırasında ilk sözü alan Metin Kaşıkoğlu, vakfın önemli işlerin üstesinden bugüne kadar başarı ile geldiğine değinerek, Düzce Üniversitesi'nin çıtasının yükselmesinde vakfın önemli payı olduğunu vurguladı
Düzce milletvekili Yaşar Yakış ise, siyasiler olarak öncelikle Düzce'ye hizmet eden herkesin yanında olduklarını belirterek,yapılan çalışmalarla partiler üstü bir kurum olduğunu gösteren vakfa karşı duyulan saygının her geçen gün arttığını ifade etti.
Üniversitenin artık gelişme dönemini geçirdiğini ve Türkiye'nin sayılı üniversiteleri arasına girdiğini belirten yakış Vakfın üniversite üzerindeki desteği önemli derecededir. Düzce'de taş taş üstüne koyanların, bir taşta biz koymak için yanındayız.” dedi.
Yakış Düzce Üniversitesi Sosyal Güvenlik Bölümününde Türkiye'de ilk ve tek olduğunu hatırlatarak, bu bölümün ilk mezunlarını Düzce'den verecek olmasının ilimize büyük prestij kazandıracağını vurguladı.
Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı ziyaret sırasında vakfın kongre sürecine girdiğini 24 Şubat 2010 tarihinde yapılacak olan kongre öncesinde vakıf yönetim kurulu olarak son toplantımızı yapıyoruz dedi ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Vakfın onursal başkanı sayın valimiz ayrıca beledriye başkanı ve üniversite rektörümüzde yanımızda biz vakıf yönetimi olarak üniversitenin gelişmesi için yaptığımız çalışmaları genel kurul toplantımızda sizlerlede paylaşacağız bu vakfın aktif şekilde çalışmalarını sürdürebilmesi için herkesin destek olup vakfa sahip çıkmasını beklediklerini söyledi.