Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iftar programı yapıldı.

Geniş katılım dikkat çekti
Program, odaya hizmeti geçen eski meclis üyeleri, iş adamları ve vergi rekortmenleri, ihracatta dereceye giren üyeler, tüm üyelere hizmet eden banka müdürleri, kurum müdürleri ve odanın meclis toplantı salonuna daha önce ismi verilen Şehit Ufuk Baysan’ın anne ve babası, Şehit Sabri Altınbaş’ın anne ve babası, komite üyeleri, genç girişimciler ve kadın girişimciler ile görevdeki meclis üyeleri, Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı İsmail Karagöz'ün katılımı ile gerçekleşti.



Çakır yine yok
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır ise geçen yıl olduğu gibi bu yılda iftar programına katılmadı.

Bu meclisin bugüne kadar yaptığı en güzel şey
Programda konuşan TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, “Bu meclisin bugüne kadar yaptığı en güzel şey” diyerek geniş katılımlı iftarda şehit ailelerini aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Şehit ailelerine hediye
Taşlı’nın konuşmasının ardından Şehit Ufuk Baysan ile Şehit Sabri Altınbaş’ın ailelerine günün anısına Meclis Başkanı Ertan Taşlı ile Meclis Üyesi Bilal Türkan tarafından hediye verildi.





Rekortmenlere plaket
Geçen yıl yüksek oranda vergi ödeyenler sıralamasında dereceye giren üyelere ve yetkililere plaket takdimi yapıldı.




Haber:Y.SEVER