Tüm dünyayı etkisi altına alan ve küresel çapta kriz oluşturan Yeni Tip Covid – 19 salgını kabusu devam ediyor. Tüm Dünya salgına karşı büyük bir mücadele verirken, Türkiye’de ise başta Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı başta olmak üzere, Devletin tüm kurumları tedbirlerine devam ediyor.

Düzce’de ise, alınan tüm tedbir ve önlemlere rağmen vaka sayısı artmaya devam ediyor. En son yapılan testlerle bugün itibari ile toplam vaka sayısı 760’a ulaştı. Toplam iyileşen sayısının ise, 650 olduğu öğrenilirken, salgına bağlı bugüne kadar ölenlerin sayısı ise 14 olarak kayıtlara geçti. Yoğun bakımda yatan hasta sayısının ise bir olduğu belirtildi.

KURBAN BAYRAMINDA 3 GÜNDE 50 VAKA…

Kurban Bayramının ilk gününden bugüne kadar yapılan testlerde 50 kişinin test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi. Bu hastalarla temas halinde bulunan yüzlerce kişi ise ev karantinası altına alınırken, vaka sayısının daha da artmasından korkuluyor. ,

Düzceli yetkililer, vatandaşların sosyal mesafe kuralları ve doğru maske kullanımı başta olmak üzere alınan tüm tedbir ve kurallara uymalarını istedi.

Haber: Savaş ARI