Yeniakit.com.tr'ye konuşan Cübbeli Ahmet Hoca, FETÖ'nün varlığını sürdürdüğüne dikkat çekerek, "Ben örgütün bu işleri hala yurt dışından organize ettiğini düşünüyorum." dedi.

"Arka planda yine mutlaka FETÖ var"

Fetullahçı Terör Örgütü'nün hapisten çıktıktan sonra da kendisine iftiralar atmaya devam ettiğini ifade eden Cübbeli Ahmet Hoca, şunları söyledi:

"Yanmaz kefen dediler. Benim hiç böyle bir yanmaz lafım olmadı. Sonra kaymaz terlik dediler. Olmadı su fabrikası kurdu dediler. Peygamber suyunu satıyor dediler. Hakkımda 6 ay 1 sene geçmeden yeni bir hadise çıkartıyorlar. Arka planda yine mutlaka FETÖ var."



"Ben korkuyorum"

FETÖ'nün hala kuvvetli olduğu uyarısını yapan Cübbeli Ahmet Hoca, "Ben onların şu anda da güçlü olduklarına inanıyorum. Belki sayı olarak azaldılar ama hala çok önemli noktalarda deşifre olmamış adamları var. Yani bazen bir ev yakmak için bütün evin her tarafına adam koyman gerekmiyor. Düğmenin olduğu yerdeki bir kişi bile yeterli. Yani ben korkuyorum." dedi.

"Namazlı abdestli insanlar, PKK'lı dinsiz imansızlarla birleşiyor"

İstanbul seçimlerinde üst akılla birlikte FETÖ'nün etkisi olduğunu ifade eden Cübbeli Ahmet Hoca, "Seçim sonuçlarına baktığımızda direkt müşahitlere kadar her yerde adamları var diyemem ama beyin takımları var. Üst akılla ilişkileri devam ediyor. Onlara yeni projeler sunuyorlar. Mesela bu ittifaklarda proje işi. Hiç bir araya gelmeyecek adamlar seçime beraber giriyor. Namazlı abdestli insanlar, PKK'lı dinsiz imansızlarla birleşiyor. Şimdi bu ittifaklara bakarsan bunları kim bir araya getirebilir? Burada mutlaka üst aklın işi var. Tehlike gerçekten büyük. Daha da geçmiş değil." şeklinde konuştu.



"Dünyevi menfaatler araya girince ihlasımız bozuldu"

"Müslümanların şuurlu olması gerekiyor." diyen Cübbeli Ahmet Hoca, sözlerine şöyle devam etti:

"Müslümanlar birbirlerinin amel-i kusurlarına, üçe beşe bakmayacaklar. Menfaat işine girmeyecekler. Allah için vatan için memleketin bekası için çalışacaklar. Yoksa sorun çok ciddi. 28 Şubat günlerinde sayımız az iken ihlasımızdan kalitemizden taviz vermedik. Allah o günlerde bize yardım etti. Şimdi sayımız fazla diyoruz. Gücümüz fazla zannediyoruz. Mecliste çoğunluk bizde. Belediyede çoğunluk bizde. Her yerde çoğunluk bizde diyoruz fakat bakıyorsun ki öbürlerinin lafı daha fazla geçiyor. Tabii dünyevi menfaatler araya girince ihlasımız bozuldu diyebiliriz." (Yeni Akit)