Kalp rahatsızlığı nedeniyle ağır işlerde çalışamayan 4 çocuk babası Hakan Gezer, yardımseverlerden kendisine uygun iş istiyor. Yaklaşık 20 yıl önce İstanbul’a yerleşen Gaziantepli aile baba işini kaybedince iş bulma umuduyla Düzce’ye yerleşti.
Son işinden kalbindeki rahatsızlık nedeniyle ayrılan Gezer, kapıcılık, bahçıvanlık gibi işleri yapabileceğini söyledi. İstanbul’da yaşam şartlarının pahalı olmasından dolayı bir arkadaşının aracılığıyla Düzce’ye geldiğini söyleyen Hakan Gezer, burada da iş bulamadığını belirtti.

Düzce Belediyesi tarafından kendisine ev tutulan ve eşyaları da verilen aile, şimdi de kira sorunu ve faturalarla boğuşuyor. Düzce Valiliği tarafından mutfak yardımı ve bazı ihtiyaçları karşılanan ailenin 18 ve 20 yaşındaki iki kızı ailenin iddiasına göre ekonomik sıkıntı nedeniyle İstanbul’daki akrabalarının yanına gitti.

İki çocuğuyla Düzce’de yaşayan ailenin tek istediği evinin geçimlerini sağlayabilecekleri kadar geliri olan bir işte çalışmak. Hayırseverlere seslenen aile kendilerine iş bulmaları konusunda yardımcı olmalarını istedi.