İftar sofralarına konuk olmaya devam ediyoruz. Dün akşam da Gümüşpınar Mahallesi Unkor evlerinde oturan Ali Çimen‘in iftar sofrasına konuk olduk. 53 yaşında olan Ali Çimen çakmak ve simit satarak ailesini geçindirmeye çalışıyor. 4 çocuğu var. İki kızı evlendi.

Atıl ve Gülşah adında iki çocuğu da okuyor. 28 yıllık eşi Huriye Çimen ile hayatını devam ettiriyor. İftar sofralarına bizi konuk eden Ali Çimen, depremden sonra buraya yerleştiklerini ve 12 yıldır burada kaldıklarını ifade etti.

Çalışmanın ayıp olmadığını ifade eden Ali Çimen, çakmak ve simit satarak çocuklarını okuttuğunu ve bir çocuğunu üniversiteye gittiğini ve bir çocuğunun da üniversiteye hazırlandığını ifade ediyor. 28 yıllık hayat arkadaşı Huriye Çimen ile tanışmasını da anlatıyor mikrofonlarımıza Ali Çimen.

Mansur Bayram Caddesi’nde yürürken ayağının çukura girdiğini ve Huriye ablanın da kendisine güldüğünü ifade eden Ali Amca, Huriye ablanın peşine takıldığını ve şuan da burada olduklarını ifade etti.

Huriye Çimen de durumlarına şükrettiklerini ve tek isteklerinin Unkor evlerinin tapularının verilmesi olduğunu belirtti. Onun dışında bir isteklerinin olmadığını belirtiyor.