Türk Hava Kurumu Düzce Şube Başkan yardımcısı Ferdi Üstüner  yaptığı açıklamada, 2860 sayılı yardım toplama kanununa dayanılarak çıkarılan yönetmeliklere göre kurban derisi ve bağırsak toplama yetkisinin Türk Hava kurumunda bulunduğunu söyleyerek “Düzce merkez ,Gölyaka, Çilimli, Kaynaşlı, Cumayeri,Gümüşova ilçeleri ile Beyköy, Konuralp ve Boğaziçi beldelerinde kurban derisi ve bağırsak toplama yetkisi Düzce şubesinin uhtesindedir. “dedi.

Türk Hava Kurumu Düzce şube başkan yardımcısı Ferdi Üstüner, “ Akçakoca ve Yığılca ilçelerinde ise oralardaki şubelerimiz deri ve bağırsakları toplayarak Düzce merkeze teslim edeceklerdir.Bayramın ilk iki günü boyunca Deri bağışında bulunmak isteyenler için kurumumuzun 5236960 nolu telefonuna başvuru yapılabilir. Halkımız gerek kendi temin ettiğimiz,gerekse resmi makamların verdikleri 27 araçlık filo ile  üzerinde THK bayrağı bulunan ve THK tanıtım kartı taşıyan arkadaşlarımıza kurban derilerini ve bağırsaklarını teslim edebilirler. “şeklinde konuştu.

Üstüner “Kurumumuza kurban derisi ve bağırsak bağışında bulunmak isteyip de toplayıcılarımıza ulaşamadıklarında lütfen 5236960 nolu telefonu arasınlar ”diyerek sözlerini tamamladı.

Kurban bağışı da yapılabilir
 
Türk Hava kurumu şube başkanı yardımcısı Ferdi Üstüner  bayram boyunca Türk Hava kurumunun kurban bağış da kabul ettiğini belirterek bu konuda da bağışta bulunmak isteyenlerin kurumun 523 69 60 nolu telefonuna başvuruda bulunmalarını istedi.

 

Haber; H. İŞCAN