Düzce Teknopark Anonim Şirketi tarafından düzenlenen “2015 Yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı” Teknopark Toplantı Salonu’nda yapıldı.Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Dr. Özkan Şahin'in toplantının konusu ve gündemiyle ilgili verdiği bilgilerin ardından genel kurula geçildi.TSO Başkanı Fahri Çakır'ın başkanlığında Serkan Subaşı ve Hakan Zengin'den oluşan divanın oluşmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda kısa bir konuşma yapan Çakır, Teknopark genel kurulunu “bizi heyecanlandıran bir genel kurul” olarak değerlendirdi.

Toplantıya Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Üniversitesi Rektörü ve Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Dr. Özkan Şahin, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır ve Teknopark yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Divan Heyetinin seçimiyle başlayan genel kurul, Yönetim Kurulu Üyeliklerinin seçimiyle devam etti. Gerçekleştirilen seçim sonucunda Yönetim Kurulu Üyeliklerine; Düzce Üniversitesi  Rektörlüğü, Düzce İl Özel İdaresi, Düzce Belediyesi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Pekintaş Pekin İnşaat Endüstri ve Ticaret Anonim Şirketi, Anlaş Anadolu Lastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Divapan Entegre Ağaç Panel Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iki yıllığına oy birliği ile seçildi.

Basına kapalı yapılan Düzce Teknopark A.Ş. 2015 Yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı dilek ve temennilerin dile getirilmesiyle sona erdi.

Haber:E.TAYHAN