Türk Telekom Düzce İl Müdürlüğü İnsan Kaynakları Başkanlığı 2008 yılı ilk 6 ayı içerisinde emekli olan 5 personele ve mevcut çalışanlarına yemek verdi. Yemeğe Türk Telekom Düzce İl Müdürü Kadir Can, Sakarya Haber İş Sendikası Genel Başkanı Cavit Tokpınar, ve çok sayıda davetli katıldı.

Türk Telekom'un her yıl emekli olan personeli için düzenlediği yemekte bu yıl 5 personel emekli olurken, yemek sonrası bir konuşma yapan Türk Telekom Düzce İl Müdürü Kadir Can personele birlik ve beraberlik mesajı verdi. Can, “birbirleri ile çalışmaları ve diyalogları iyi olan personelimizin emekli olduktan sonrada iş ilişkilerinin ve arkadaşlık ilişkilerinin iyi olmaması için hiçbir sebep yok” dedi.

Türk Telekom'un büyük bir yapılanma içerisine girdiğini söyleyen Can “Genel müdürlük bazında yapılanma tamamlanmış durumdadır. İl müdürlükleri bazında Düzce İl Müdürlüğü olarak bizlerde de yapılanma devam etmektedir” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Türk Telekom Düzce İl Müdürlüğü'nden emekli olan 5 personele Kadir Can tarafından teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.