Bölgemizde etkili olan yağış beraberinde kazaların da yaşanmasına neden oldu. Tem Otoyolu'nun Düzce Kesiminde meydana gelen ve toplam üç kişinin yaralandığı iki ayrı kaza da adeta ucuz atlatıldı. Saat 14.30 sıralarında meydana gelen ilk kazada aynı aileden 5 kişi hurdaya dönen otomobilin içinden sağ çıkarak adeta ölümden döndü. Halil Kalaycı idaresindeki 34 DP 5139 Plakalı minübüs İstanbul istikametine seyir halinde iken önünde gitmekte olan Özcan Yılmaz idaresindeki 14 EL 258 plakalı otomobile çarptı. Meydana gelen kazada her iki araç da yoldan çıkarak takla atıp çalılıkların içerisinde durabildi. Meydana gelen kazada otomobil içerisinde bulunan 5 kişiden Müşerref Yılmaz yaralanırken diğer aile fertleri ise şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu.

Bolu'dan Manisa'ya çocuklarının yemin törenine gittikleri öğrenilen Yılmaz ailesi kazanın ardından şok geçirirken Baba İsmail Yılmaz ise en sağ şeritte normal bir şekilde gittiklerini ve aniden arkalarında beliren bir minibüsün gelip kendilerine vurduğunu belirterek, üç şeritli yolda nasıl böyle bir kaza olabiliyor diyerek tepkisini dile getirdi.

Bu kazanın yaşandığı dakikalarda bir diğer kaza ise Tem Otoyolu'nun bu kez Ankara şeridinde yaşandı. Birer kilometre arayla yaşanan ikinci kazada da iki kişi yaralandı. Mehmet Tamer Sarıkçıoğlu idaresindeki 34 EP 8103 plakalı otomobil Ankara istikametine giderken Düzce kesiminde yağışla birlikte aniden yoldan çıkıp bariyerlede çarptı. Hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Mehmet Tamer Sarıkçıoğlu ile yanında bulunan Azeri uyruklu Adila Paşayeva yaralandı. Yaralılar kazanın ardından olay yerinde uzun süre ambulans bekledi.

Jandarma ekiplerinin de yardımı ile yaralı sürücü ve yolcu olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındılar.