TEM Otoyolu İstanbul istikameti Darıyer Hasanbeyli mevkiinde meydana gelen kazada bir araç takla attı. Meydana gelen kazada araç içerisinde bulunan 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı. Yaralılar hemen olay yerine çağırılan ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Saat 16:30 sıralarında TEM Otoyolu İstanbul istikametinde Darı Hasanbey köyü mevkiinde Mustafa Tuzcu idaresindeki 28 TE 493 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı ve araç yaklaşık 70 metre ters olarak sürüklendi. Aynı aileden 5 kişinin içinde bulunduğu otomobil bariyerlere çarparak durabildi. Meydana gelen kazada 41 yaşındaki sürücü Mustafa Tuzcu, eşi Çiğdem Tuzcu, ve 8 yaşındaki Beyza Tuzcu, 5 yaşındaki Saliha Tuzcu, 3 yaşındaki Esra Tuzcu, yaralandı.

Yaralılar çevredeki vatandaşlar tarafından hemen araç içerisinden çıkarıldı. Aracın tavanının kopması daha büyü bir facianın olmasını engelledi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, yaralılar olay yerine gelen 3 ambulans ile hastanelere kaldırıldı.

Yaralanan çocukların göz yaşları yürekleri dağlarken, kaza sonrası 3 yaşındaki Esra’nın durumunu görenler göz yaşlarına boğuldu. Kaza sonrası TEM Otoyolu İstanbul İstikameti araç yoldan kaldırılana kadar trafik kontrollü olarak sağlandı. 

Haber; R. BAL