Organize Sanayi Bölgesinde, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Düzce Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği ticari işyerlerinin temel atma töreni yapıldı. Törene Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Düzce Organize Sanayi Bölgesi Başkanı  Selim Yirmibeşoğlu, Düzce İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal ve diğer protokol üyeleri katıldı.

 

Temel atma töreninden önce sanayiler ile buluşan Vali Dr. Zülkif Dağlı burada bir toplantı gerçekleştirdi. Organize Sanayi Bölgesine bir proje okulu yapmayı hedeflediklerini söyleyen Dağlı, sanayiciler ile bu konuda görüşmeler yaptı.

 

39 İş yeri yapılacak
Temel atma töreninde konuşan Vali Dağlı açılacak iş yerlerinin sanayi bölgesinde hayatı daha da kolaylaştıracağını söyleyerek şunları belirtti: “ Bugün burada yapılan proje çok önemli. Yok olanı içinde bulunan daha iyi anlar. Buraya belki bir banka şubesi veya bir kargo şubesi açılarak buradaki vatandaşlarımıza hizmet verecek. Burada bunlara ihtiyaç vardı. Burada 39 ofis ve dükkan oluşturulacak.  İnşallah bu dükkanlarda buradaki sanayicilerimizin ihtiyaçlarını Düzce Merkeze gitmeden burada halletmesine vesile olacak. Bu çalışmaları önemsiyoruz. İnşallah Düzce’mizi daha ileriye götürmek için hep beraber çalışacağız.”

 

Yapılan konuşmaların ardından baretler takılarak  temel atma törenine geçildi.  Dualar ile birlikte butonlara basılarak ilk beton döküldü. İnşaat sahasının önünde toplu fotoğraf çekimi yapılarak tören sona erdi.



Son olarak Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni açılan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne ait sosyal tesiste yemek programı düzenlendi.