Tepecik Mahallesi Sakinleri bugün mahallede toplanarak yetkililere seslendiler. Köy oldukları zamanki problemlerinin, mahalle olduklarında sona ereceğini düşündüklerini ama yanıldıklarını söylediler.

Tepecik halkı toz toprak içinde çöplerin arasında yaşamaya çalışırken bunun sağlıklarını tehdit etmeye başladığını da belirttiler.

Uzun zamandır yollarının asfaltlanmamasından dolayı toza maruz kaldıklarını, alt yapının olmaması kanalizasyon sularının mahallenin içinde açıkta akmasına sebep olduğunu, çöp konteynırları olmadığı için çöplerin yol kenarlarında durduğunu söyleyen mahalle sakinleri sağlık endişesi içinde.

Vatandaşlar, Belediye Başkanı İsmail Bayram'a seslenerek " Köyümüzün altyapısı yok. Kanalizasyon suları yol kenarlarından akıyor. Çöplerimizi atmaya yerimiz yok. Mahalle olduk ancak,durumumuz çoğu köyden daha kötü. Bu olanlar Ak Parti'ye oy çıkmamasından olduğunu tahmin ediyoruz ve bize bu nedenle üvey evlat muamelesi yapılıyor" şeklinde konuştular.

Ayrıca mahalle sakinlerinden Ş. Kaba isimli vatandaş " Biz Aleviyiz diye bize yardım eli uzatılmıyor. Kadınlar yıkadıkları çamaşırları yoldan kalkan toz nedeniyle tekrar yıkamak zorunda kalıyorlar. Bu zamana kadar yapılan işleri mahalle sakinleri kendi imkanları ile yapmıştır. Bundan sonra belediyeden yardım bekliyoruz" ifadelerini kullandı.