Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce İl Teşkilatı  1 Kasım 2015 Milletvekilliği Genel Seçimleri'ni değerlendirdiği bir basın toplantısı düzenledi.İl Başkanı Hikmet Keskin 26. Dönem Düzce Milletvekilleri Dr. Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir başta olmak üzere ilçe başkanları, belediye başkanları, teşkilat mensupları ve partililerin hazır bulunduğu toplantı "teşekkür toplantısı" mahiyetinde geçti.   

            KESKİN :"GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTINIZ"

Toplantının açılış konuşmasında partililere hitap eden İl Başkanı Hikmet Keskin, seçim sürecinde katkı sağlayan ve fedakarca çalışan yönetim kurulu, gençlik ve kadın kolları başta olmak üzere tüm partililere "gücümüze güç kattınız" diyerek teşekkür etti:

Başkan Keskin'in konuşması zaman zaman "İşte Başkan İşte  Teşkilat" sloganlarıyla kesildi.Keskin konuşmasında "Tek başına işbaşına dedik yola çıktık.Ya Allah bismillah diyerek hizmete devam edeceğiz" dedi:

            ÖZLÜ:"BİZ ÇALIŞACAĞIZ"

Ak Parti Milletvekili Dr. Faruk özlü'de yaptığ ıkonuşmada Düzce'de alınan oy oranının rekor seviyede olduğunu hatırlatarak "Aldığımız bu oy Düzce'ye hizmet olarak geri dönecek" dedi.Önümüzdeki 4 yılın bir hamle yılı olacağını belirten Özlü:" Böylece siyaset yapma anlayışımız da  değişmiş olacak" dedi:

Özlü'nün konuşması esnasında yine sloganlarla zaman zaman kesildiği dikkatlerden kaçmadı.

            ARSLAN:"TESBİH TANESİ GİBİ "

Ak Parti Düzce Milletvekilleri içinde en tecrübeli vekil olan Feavai Arslan'da partinin kuruluşundan bu yana Düzceli'nin gösterdiği ilgi ve oy oranının takdire şayan olduğunu belirterek, belediyelerle birlikte tesbih tanesi gibi dizilmesinin Türkiye'de örnek olduğunu hatırlattı.  

Üçüncü dönem Milletvekiil olan Fevi Arslan'ın konuşması esnasında yine "Düzce'nin vekili teşkilatın abisi" şeklinde slogan atıldı

            KEŞİR:"KADINLARA TEŞEKKÜR ETTİ"

Düzce'nin ilk kadın milletvekili olarak TBMM'de Düzce'yi temsil edecek olan Ayşe Keşir'de seçim öncesi seçim çalışmaalrı için toplanarak ev ev dolaşan kadınlara teeşkkür ett. Aynı kadınlara salondan alkış isteyen Milletvekili Keşir "İyi işler iyi takımlarla kazanılır" dedi. Ayşe Keşir'in de konuşması da "teşkilat seninle gurur duyuyor"sloganıyla kesildi.

Kadın kolları, gençlik Kolları, bazı belediye başkanları, İGM üyelerinin de hazır bulunduğu toplantı  kayıtlara "salonda ilk kez slogan atılan bir teşekkür toplantısı" olarak geçti.Yapılan konuşmaların ardından bir kez daha "işte başkan işte teşkilat" sloganının atılmasının ardından toplantı sona erdi.

Haber:E.TAYHAN