Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kaynaşlı İlçesi Topuk Yaylası'nda yapımı devam eden tesisleri yönetim ve divan kurulu üyelerine tanıttı.

Aziz Yıldırım, 1300 rakımlı Topuk Yaylası'nda inşaatı devam eden tesisin temmuz ayında faaliyete geçeceğini söyledi.

Tesisleri gezen üyeler daha sonra Aziz Yıldırım ile göl kenarında yürüyüş yaptı. Üyelerle birlikte futbol sahalarına da giden Yıldırım, spor salonu inşaatının yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.

Yıldırım ve beraberindekiler, havanın soğuk ve sisli olması nedeniyle tesis dışındaki gezilerini kısa keserek, bahçede tenekelerin içinde yakılan ateşin başına geçerek bir süre ısındı.

27936

Betonarme ve ahşap kısımlarındaki çalışmaların tamamlandığı, iç döşeme ve çevre düzenlemesi ile altyapı işlerinin devam ettiği tesiste, gölet üzerindeki kafeteryanın yanı sıra kapalı havuzun ve çimle kaplanacak iki sahanın yapımları sürüyor.

Tamamı doğal ve ahşap malzemeden inşa edilen tesis, bodrum, giriş, birinci ve çatı katlarından oluşuyor. Yüzde 40'ı dubleks toplam 80 odası bulunan tesiste, fitness merkezi, restoran, çok amaçlı salon, Türk hamamı, buhar, solaryum ve masaj odaları, sauna, kuaför gibi bölümlerin yanı sıra Fenerium mağazasının da hizmet vereceği öğrenildi.

 

Haber, R. BAL