Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'a göreve başladıktan sonra ziyaretler devam ediyor. Bugün de Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Kayıkçı ile odaya bağlı birlik Başkanları, Belediye Başkanı Bayram'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Bayram'a görevinde başarılar dileyen DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Başkana imalarda bulunmayı da unutmadı.

“Biz ayna gibiyiz.”

Başkanlar ve dernekler olarak Düzce'nin gelişmesi için el birliğiyle hareket etmek gerektiğini belirten Kayıkçı, “Biz çalışmaların sonuna kadar destekçisiyiz. Ama teşkilat olarak ayna gibiyiz. Bize gülerseniz bizde güleriz, gardınızı düşürürseniz bizde ona göre davranırız. Yani bizimle olan ilişkilerinize biz de aynı ölçüde cevap veririz. Şunu da unutmamak gerekir ki hep beraber Düzce için çalışmak zorundayız.” diyerek örneklerle imada bulundu.

“Birlik gerektiğinin bizde farkındayız.”

Ziyaretlerinden dolayı birlik üyelerine teşekkür eden Belediye Başkanı İsmail Bayram ise yaptığı konuşmada, “Düzce'de bir çok birlik bulunmaktadır. DESOB'da bunlardan bir tanesidir. Bu nedenle DESOB'un sorunları bizi ilgilendirmektedir. Biz de birlik olarak çalışmak gerektiğinin farkındayız. Sorunlarınıza da imkanlarımız ölçüsünde cevap vermeye hazırız.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı tarafından Başkan İsmail Bayram'a Şeyh Edebali'nin Osman Gazi'ye vasiyetinin yazılı olduğu tablo hediye edildi.