Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB İlkokulu’nun açılışını yapmak ve Düzce Üniversitesi’nde düzenlenen Düzce Teknoloji Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılmak üzere Düzce’ye geldi. Geceyi Kaynaşlı sınırlarında bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri’nde geçiren Hisarcıklıoğlu’nun Düzce programı, Valilik ziyareti ile başladı.

Düzce Valiliği ziyareti
Burada ilk olarak Valilik Anı Defteri’ni imzalayan Hisarcıklıoğlu’na bölge oda ve borsa başkanları ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin ve Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı da eşlik etti. Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı tarafından makamda ağırlanan Hisarcıklıoğlu, tekrar Düzce’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Düzce’nin sanayi ve iş dünyasına yönelik değerlendirmelerin ardından ziyaret iyi niyet temennileri ile sona erdi. Ziyaret sonunda günün anısına hediye takdimi yapıldı.

Başkan Özlü’ye başsağlığı diledi
Valilik ziyaretini ardından TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Düzce Belediyesi’ni ziyaret etti. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı döneminde sık sık bir araya geldiği Dr. Faruk Özlü’ye başkanlık görevinde tekrar başarılar dileyen Hisarcıklıoğlu, ayrıca yakın tarihte annesini kaybeden Özlü’ye başsağlığı dileğinde bulundu.  

TOBB İlkokulu’nun açılışı yapıldı


Hisarcıklıoğlu’nun Düzce temasları, birliğin desteğiyle inşa edilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu’nun açılış töreni ile devam etti. Burada minik öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılayan Hisarcıklıoğlu, ellerinde Türk Bayrakları ile kendini selamlayan okul öğrencilerine sarılarak teşekkür etti. Öğrencilerle birlikte kurdele kesilmesi ile gerçekleşen açılış programı toplu fotoğraf çekimi ile sonra erdi.

Mevlana Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi'ni gezdiler


TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bölge oda ve borsa başkanları ile birlikte borsanın proje okulu  olan Mevlana Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi'ni ziyaret etti. Burada beyaz eğitim önlüklerini üzerlerine giyerek, sınıfları gezen Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, okul idarecileri ve öğretmenlerden bilgiler aldı.
 
Rektör ile bir araya geldi


TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun bir sonraki durağı, Düzce Üniversitesi oldu. Burada öncelikle Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ı makamında ziyaret eden Hisarcıklıoğlu, üniversitenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziyaret sonunda Rektör Çakar tarafından TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na günün anısına Düzce Üniversitesi’nin logosunun bulunduğu çini tabak hediye edildi.

“Düzce Teknoloji Zirvesi”ne katıldı

Ziyaret sonrası Düzce Üniversitesi Meraklılar Topluluğu öncülüğünde, Düzce Genç Girişimciler Kurulu ve Düzce Genç MÜSİAD’ın destekleri ile düzenlenen “Düzce Teknoloji Zirvesi”nde katılan Hisarcıklıoğlu “Girişimcilik ve Liderlik” başlıklı konuşma yaptı.
HABER:C.ÜSTÜNER