Kısa adı TOGEM olan Düzce Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi tarafından Kurban Bayramı nedeniyle yardımlar hızlandırıldı. Bayram nedeniyle 800 aileye giyim yardımı yapıldı.
Kurban Bayramı öncesi, TOGEM’i ziyaret eden Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, o esnada TOGEM’de bulunan vatandaşları giydirdi.

TOGEM’in mağaza gibi çalıştığını ifade eden Başkan Bayram, faaliyetler hakkında bilgiler vererek “Burada birinci elden giysiler dağıtılmaktadır. Fabrikadan teslim alınan giysiler doğrudan , daha önceden tespit edilen ailelere ve vatandaşlara veriliyor. Bunun için bilgisayar ortamında kayıt sistemi kuruldu. TOGEM’e bağış yapan kuruluş ve kişiler, malzemelerinin kime gittiğini bilmektedirler. Zaten TOGEM tarafından ayrıca bunların raporları tutulmaktadır” dedi.

Hayırseverleri TOGEM’le işbirliğine çağıran Başkan Bayram ‘ Vatandaşlarımız gıda ve her türlü giyim eşyalarını buradan güvenle ve en kolay yoldan almaktadır. Hayırseverlerimiz yardım yapmak isterlerse TOGEM’e başvurabilirler ve yardımlar en güvenli ve kolay yoldan amacına ulaşır” dedi.