Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Ankara, Yalova derken bu kez İstanbula gitti.
Çarşamba günü Ankara'ya giden ve Ankara'da TOKİ konutlarının teslim tarihi, Düzce Kültür Sitesi Projesi ve Kentsel Dönüşüm Projesi konularında görüşmeler yapan Belediye Başkanı İsmail Bayram Perşembe günü de Yalova iline giderek Kalkınma Ajansları toplantısına katıldı.
Cuma günü akşam saatlerinde İstanbul'a giden Başkan burada da Türk Belediyeler Birliği toplantısına katılıyor.
Toplantı öncesinde görüştüğümüz Bayram TOKİ konutlarının kesin teslim tarihinin henüz belli olmadığını ve Salı günü yeniden Ankara'ya giderek TOKİ Başkanı ile görüşeceğini, bu görüşmede konutların nasıl ve ne zaman teslim edileceğinin netlik kazanacağını söyledi.
Bu arada başka kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre konutların üç ayrı etapta teslim edileceği yönündede bilgiler edindik.
Bu bilgilere göre ilk etap Aralık ayının son haftasında konut teslimi yapılacak ardından ikinci etap Ocak ayında yapılacak ve kalan kısmıda şubat ayının başında teslim edilecek şeklinde bilgiler gelemeye devam ediyor.
Belediye Başkanı İsmail Bayram, Kentsel Dönüşüm ve Kültür Merkezi projeleri hakkında ise “Salı günü yeniden Ankara'ya gittiğimde bu iki konuyla ilgilide çalışmalar yapacağız ve gelişmeleri yakın zamanda hem basınla hemde kamuoyuyla paylaşacağız.” dedi.