Hergün yüzlerce aracın kullandığı ve TOKİ evlerinde yapılan çevre düzeni çalışmaları neticesinde uzun süre trafiğe kapatılan Dünya Bankası ile Yenikent arasındaki yol, çalışmaların ardından yeniden trafiğe açılmıştı. Çevre düzeni çalışmalarının devam etmesine rağmen yol üzerinde ekipler tarafından asfalt çalışması yapılmış ve çalışmaların bitmesinin ardından yol, yaklaşık dört ay önce tam anlamıyla açılmıştı.

Yol açıldı, trafik kısa süre rahatladı ama sonucu pekte istenildiği gibi olmadı. Yolun açılmasına daha dört ay olmasına rağmen yol, dökülmeye başladı. Çoğu bölümünde çukurların ve tümseklerin oluştuğu yol, sürücülere de zor anlar yaşatıyor. Yolun yapımından dolayı bu kadar kısa sürede çöktüğü belirtilirken çökmelerin devam etmesi halinde kısa süre içerisinde yolun tamamen aynı sonla karşı karşıya kalacağı da söyleniyor.

Uzun süre çalışmalar nedeniyle kapatılan ve daha sonra yapılarak trafiğe açılan bu yolun bu duruma daha ne kadar dayanacağı ya da yol üzerinde çalışma yapılıp yapılmayacağı ise bilinmiyor.