Düzce Valisi Ercan Topaca, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü görevine yeniden atanacak olması nedeniyle merkeze alınmasının ardından veda turlarına başladı. Topaca, Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i  makamında ziyaret ederek vedalaştı.

Ziyareti sırasında düzce’de görev yaptığı süre içerisinde Belediye ile diyalog içinde çalıştıklarını, yapılacak işleri Ankara’da beraber takip ettiklerini dile getiren Topaca, bu ikiliye milletvekillerinin de katılması ile  başarılamayacak iş olmadığını, bürokratların bu birlik havasından çok etkilendiklerini ifade etti.

Düzce’de yürüttüğü çalışmalara belediyenin katılıp katılmayacağı ile ilgili bir endişesinin olmadığını söyleyen Topaca, tüm çalışmalarında başkanın desteğini gördüğünü, yeri geldiğinde kendisinin de başkanı destek vermeye çalıştığını sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise, Topaca’nın tam hız kazanırken tayini çıktığı ile ilgili sözlerine gönderme yaparak, yapılan işleri çok hızlı bulduklarını, daha da hızlandığında nasıl olacağını hayal bile edemediğini ifade ederken, Topaca’ya Ankara’da da ihtiyaç duyulduğunu bildiğini, yıllardır beklenen yerel yönetim reformun gerçekleştirebileceğini belirtti. Başkan Keleş, Topaca’nın Düzce’yi yakından takip edeceğine kuşkusu olmadığını da sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş, günün anısına Düzce Valisi Ercan Topaca’ya plaket verdi.