Düzce Valisi Ercan Topaca’nın Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü’ne atanmak üzere merkeze alınmasının ardından veda ziyaretleri sürüyor.  Öncü Sosyal Tesisleri’nde Topaca ve eşi için  verilen veda yemeğine   İl jandarma Komutanı Sebahattin Toprak, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Başsavcı Ekrem Yiğit, İl Emniyet Müdürü İşlek ve İşadamları ile eşleri katılırken, gecenin ev sahipliğini Öncü Kurumları Kurucusu Önder Tonyalı yaptı.

Düzce Valisi Ercan Topaca yemekte yaptığı konuşmada, Düzce’nin kendisi için özel bir yer olduğunu, ilk valiliği olması nedeniyle hep hatırlayacağı bir yer olduğunu, valilik görevini sürdürürken kişisel çıkarlarını asla ön planda tutmadığını, yaptığı her şeyin Düzcelilerin yararına olmasına dikkat ettiğini söyledi. Topaca, eski görev yerlerine dönmek gibi  bir alışkanlığının olmadığını, ancak Düzce’yi mutlaka ziyaret edeceğini de sözlerine ekledi.

Neşeli bir sohbet havasında geçen veda yemeğinde, Öncü Kurumları Kurucusu Önder Tonyalı konuşurken, Topaca’nın verdiği hizmetlerin yanı sıra  kısa zamanda iyi bir insan ve  dost olarak da kendisini kabul ettirdiğini söyleyerek, kendisini hatırlaması için  Düzce Valisi Ercan Topaca’ya bir armağan verdi.

Konuşmalar sırasında gerek Topaca’nın gerekse Tonyalı’nın  oldukça duygulu oldukları gözlerden kaçmadı.