Organize Sanayi Bölgeleri'ndeki sorunları konuşmak için her ay yapılan OSB toplantısı OSB Müdürlüğünde gerçekleştirilirken Vali Bülent Kılınç'ın başkanlığındaki toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Beyköy Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan Üstünel, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Ercan ve OSB Müdürü Sıtkı Üzmez katıldı. Özellikle siyasi parti liderleri arasında tartışma konusu olan OSB kapıları konusu konuşulurken kapılar için bir an önce ihale yapılması ve kısa süre içerisinde bu sorunun çözülmesi gerektiği vurgulandı.

Son zamanlarda özellikle Beyköy Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz'ın tepkisine yol açan Organize Sanayi Bölgesi'nden Uğur Suyu kenarına atılan  zehirli atık konusu da toplantı da ele alınırken konuyla ilgili Vali Bülent Kılınç'a açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Son günlerde bu konuyla ilgili değişik açıklamalar yapılıyor. Bizim de olayın içinde olduğumuz söyleniyor. Bu sorun OSB'deki fabrikaların atıklarından kaynaklanıyor ve bu konunun bir an önce incelenip değerlendirilmesi gerekiyor.” şeklinde konuşurken Vali Bülent Kılınç'ta “Bu konu önemli bir yer teşkil ediyor. Bu konuda Çevre İl Müdürlüğü ile temasa geçerek araştırma yapılması gerekiyor. Onların incelemesiyle bu konuyu çözmemiz lazım. Bu konuda Çevre İl Müdürlüğüyle birlikte hareket edelim. Yapılması gereken ne ise yapalım.” ifadelerine yer verdi.

Düzenlenen toplantı da ayrıca OSB'deki fabrikaların denetlenmesi için yönetimdeki Dursun Alp ve Kenan Üstüner görevlendirilirken OSB konusunda yapılan çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde de bulunuldu.