Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı'nın mütevelli heyet toplantısı Tticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gereçekleşti.
Toplantıya Düzce Milletvekili Celal Erbay, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Akcakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Yığılca Belediye Başkanı Bünyamin Şahin, Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik, Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleş, Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bbostancıoğlu, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Boğaziçi Belediye Başkanı Ali Soyer, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Rektör yardımcıları, TSO Yönetim Kurul Başkanı Metin Büyük, sivil toplum kuruluş başkanları ile mütevelli heyeti üyeleri katıldılar.
Çok yoğun bir ilginin olduğu toplantıda mevcut yönetimin faliyet raporları, hesap raporları, blanço gelir gider raporları okundu ve oy çokluğu ile kabul edildi. Mevcut Başkan Önder Tonyalı katılımın yoğunluğu nedeniyle teşekkür etti ve Düzce'nin vakfına sahip çıktığın görmek beni memnun etmiştir. Vakfın ve Üniversite'nin gelişmesi için hep birlikte desteklerimizi sürdürmemiz gerekiyor dedi.
Toplantıda vakıf senedinde bazı değişikliklerin yapılması için yapılan teklif kabul edildi. Ardından seçimlerle ilgili maddeye gelindiğinde divan başkanlığına iki ayrı önerge verildi. Birincisi liste alinde seçimlerin yapılması ikincisi ise çarşaf listeyle yapılması yönündeydi ve yapılan oylama sonucunda 58 e 24 seçimlerin liste şeklinde yapılması oy çokluğu ile kabul edildi ardıdan seçimlere geçildi. Seçimler sonucunda toplantıya katılan 101 üyeden 90 tanesi oy kullandı ve kullanılan oylardan sonra yönetim kurul asil üyeleri Metin Büyük, Mustafa Kayıkcı, Ali Dilber, Fethi Görür, İbrahim Gösterişli, Önder Tonyalı, Veysel Çakar, Murat Özsoy, İbrahim Sancaklı, Mustafa Girgin, Ulviye Dikmen ve Yusuf Ercan, yönetim kurul yedeklerinde ise Faruk Darıyerli, Orhan Kaya, Okan Eren Kuru, Ramazan Öztürk ve Selahattin Kudu'dan oluşan
liste 90 oyla Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı yönetimine seçildiler.