Düzce İl Özel İdaresi Eski Genel Sekreteri Muharrem Tozan'ın yine aynı kuruma ancak bu kez farklı bir görevle ataması yapıldı.

Geçtiğimiz yıl görevden alınacağı gündeme gelen ve Aralık ayında resmi kararın Düzce'ye ulaşması ile genel sekreterlikten ayrılan Muharrem Tozan'ın yeni görevi belli oldu. İçişleri Bakanlığı tarafından bir kez daha Düzce İl Özel İdaresi'ne ataması yapılan Tozan, artık kurumda 'uzman' olarak görev yapacak. Genel sekreterlik koltuğundan alınması sonrası bakanlık nezdinde  görüşmeler gerçekleştirdiği bilinen Tozan'ın 2 aylık bir bekleyişin ardından görevlendirmesi yapıldı. İl Özel İdaresi'nin uzman kadrosuna atanan Eski Genel Sekreter Tozan'ın bu hafta görevine başladığı öğrenildi.

Öte yandan 1999-2009 yılları arasında Gümüşova Belediye Başkanlığı yapan Muharrem Tozan, 22 Nisan 2014 tarihinde Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak atanmıştı. 2016 yılının aralık ayında İçişleri Bakanlığı tarafından genel sekreterlik görevinden alınan Tozan, artık Düzce İl Özel İdaresi'nde uzman olarak görev yapıyor. Henüz asli atama yapılmayan Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne ise Gümüşova Kaymakamı İsmail Sündük vekalet ediyor.