Düzce'nin D 655 ve D 100 karayollarının kesişim noktası olması nedeniyle, hafta sonu bile kalabalık olan yollarda kazalar birbirini izliyor. Öğle saatlerinde meydana gelen iki trafik kazasında toplam beş kişi yaralandı.

İlk kaza, saat 13.45 sıralarında Çoban Kavşağı'nda D 655 istikametinden şehir merkezine doğru gitmekte olan Gülçin Kayar idaresindeki 54 ZA 119 plakalı aracın, Gümüşova yönünden gelmekte olan Sezgin Civelek idaresindeki 81 BJ 774 plakalı araca çarpması sonucu meydana geldi. Kazada her iki aracın sürücüsü de yaralandı. Yaralılardan Sezgin Civelek 112 Acil Servis Ambulansı ile Konuralp Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılırken, Gülçin Kayan ayakta tedavi edildi. kaza nedeniyle trafik bir süre kontrollü olarak verildi.

Polis Ekipleri kaza nedeniyle trafiği aksayan Çoban Kavşağı'nı açmaya çalışırken, ikinci bir kaza ihbarı Kabalak Rampası'ndan geldi. Saat 14.10 sıralarında Akçakoca yönünde seyretmekte olan Cemal Bekiroğlu idaresindeki 34 ZJ 1014 plakalı otomobil, Kabalak Rampası mevkiinde virajı alamayarak bariyerlerin üstünden ters yöne girdi. Araç önce Düzce İstikametinde seyretmekte olan Yavuz Eren idaresindeki 42 M 5485 plakalı tankere, ardından yolun karşısındaki kanala düşerek duvara çarptı.

Kazada, araç sürücüsü Cemal Bekiroğlu ve araçta yolcu olarak bulunan Gizem Bekar ve Yunus Ucar adındaki sekiz yaşlarındaki çocuk yaralandı.Yaralılar olay yerine gelen Ambulanslar ile Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılırken, kaza nedeniyle bir süre trafik kontrollü olarak verildi. Karayolları ekiplerinin yolda temizleme çalışması yapmasının ardından yol trafiğe açıldı.

Trafik ekipleri her iki kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.