Dün D-100 karayolunun Hicriye köyü mevkisinde, Hendek yönüne giden Mithat Hartlı (31) yönetimindeki 81 BZ 320 plakalı panelvan, karşı yönden gelen Şahin G. (30) idaresindeki 54 B 1471 plakalı beton mikseriyle çarpışmış ve kazada sürücü Mithat Hartlı ile yanında bulunan Gürkan Terzioğlu (32) ve Murat Çemenç Beton mikserinin altına giren panelvanda sıkışarak feci şekilde can vermişti.

Meydana gelen kazada olay yerinde hayatını kaybeden Gürkan Terzioğlu(36), Murat Çemenç, Mithat Hartlı'nın bugün ayrı ayrı cenaze törenleri vardı.

Cenaze törenlerinde hüzün, gözyaşı ve sessizlik hakimdi. Cenazelerden ilki Üçyol Köyü’ndeydi. 36 yaşındaki 3 çocuk babası Gürkan Terzioğlu’nun son yolculuğua uğurlandığı cenaze töreninde sevenleri Terzioğlu’nu yanlız bırakmadı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz’ın yanı sıra iş arkadaşları ile sevenlerinin katıldığı cenaze töreninin ardından mezarlığa Terzioğlu’nun karısı ve çocukları getirilmedi.

Cuma namazı öncesi köy mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilen Gürkan Terzioğlu, yakınları tarafında gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Bir başka cenaze Yiğilca’nın Hasanlar Köyü’ndeydi. Kazada feci şekilde can veren Murat Çemenç‘in cenazesi Gürcüçiftlik Köyü’ndeki evinden alınıp Hasanlar Köyü’ne getirildi. Kalabalık bir cemaat uğurladı Çemenç’i son yolculuğuna. Murat Çemenç’in cenazsine Müftü yardımıcları da katıldı. Hüzün ve gözyaşının hakim olduğu cenaze töreni Cuma namazının hemen öncesinde yapıldı. Yakınları yasa boğuldu Murat Çemenç’in. Hasanlar Köyü’nde son yolculuğuna uğurlanan Murat Çemenç’in aynı köy mezarlığında toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden 31 yaşındaki Mithat Hartlı için de Cumayeri'nde cenaze töreni düzenlendi. Cuma namazının hemen ardından Cumayeri Merkez Camiinde kılınan cenaze namazı ile toprağa verildi Mithat Hartlı. 6 ve 2 yaşında iki kız çocuğu vardı. Gözyaşları sel oldu aktı Hartlı’nın cenazesinde.

Kalabalık bir cemaat vardı cenaze töreninde. Mithat Hartlı, Kılınan cenaze namazının ardından yine Cumayeri’nde toprağa verildi.

 

Haber; S. KAŞKIR