Kurulduğu 1959 yılından beri Düzce Ticaret Odası Başkanlığı yapan isimler bugün biraraya geldi. 1959-1960 yılları arasında TSO Kurucu Başkanlığı yapan Afer Tütüncüoğlu, 1972-1975 yılları arasında Başkanlık yapan Nejdet Üstüner, 1981-1984 yılları arasında Başkanlık yapan Ahmet Güney, Düzce Postası Gazetesi Kurucusu Bedrettin Maradit ile Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Kurucu Başkanı Erol Çakman bugün düzenlenen toplantıyla TSO Başkanı Metin Büyük, TSO Meclis Başkanı Nusret Özsoy ile meclis üyeleriyle biraraya geldi.

Yenilen yemeğin ardından açıklamalarda bulunan TSO Başkanı Metin Büyük, odaya hizmette bulunan bütün başkanlara teşekkür ederek, “Ticaret ve Sanayi Odası onlar sayesinde bugünlere ulaşmıştır. Onlara çok şey borçluyuz. Hepsi TSO için başarılı çalışmalara imza atmıştır. Yapılan hizmetleri hiçbir zaman unutamayız ve unutturmayız. Hepsine emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

TSO Eski Başkanları Afer Tutuncüoğlu, Nejdet Üstüner, Ahmet Güney, Bedrettin Maradit ve Erol Çakman da eski günlerden bahsederek, “Bizim zamanımızda kısıtlı imkanlarla kısıtlı mekanlarda Ticaret ve Sanayi Odası çalışmaları sürdürüyordu. Şimdi ise gayet modern bir ortamda çalışma yapılıyor. Bir zamanlar görev yaptığımız bu yerin bu kadar gelişmesini görmek bizi gerçekten mutlu etmiştir. Emeği geçen ve bizi bugün biraraya getiren herkese çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.