Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Yönetim kurulu bir yılı geride bıraktı. Yeni dönem meclisi 2 Şubat 2010’da yapılan toplantıyla ilk yılını doldurmuş oldu. Meclis salonunnda yapılan toplantıda konuşan TSO Meclis Başkanı Nusret Özsoy 2009 yılını değerlendirdiği konuşmasında, “Acısıyla tatlısıyla bir yılı tamamladık. Geride kalan üç yılımızı da en iyi şekilde tamamlamayı, eksiklerimizi azatlıp en iyi şekilde üyelerimizi temsil etmeyi diliyorum” ifadelerini kullandı.
Meclis Başkanı Nusret Özsoy’un konuşmasının ardından 2009 yılının kesin mizanlarının onaylanmasına geçildi. Disiplin Kurulu Başkanı Neşet Kuyumcu’nun meclise gönderdiği önergeler okundu. 2009 yılının faaliyet raporları yarım saatlik slayt gösterisi eşliğinde meclis üyelerine sunuldu. Toplantının son bölümünde Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük söz aldı.
Büyük, “2009 yılı boyunca vermiş olduğumuz mücadelenin kanıtı bu slayt gösterisidir. Yüzlerce fotoğraf arasından seçildi. Birçok fotoğrafı da kullanamadık. Bir yıl içerisinde elimizden geleni yaptık. Bundan sonraki süreçte de üyelerimizi en iyi şekilde temsil etmeye, sorunlarını hızlı şekilde çözmeye gayret göstereceğiz” dedi.
Düzce TSO Meclisi 2010 yılı ilk toplantısı serbest görüşmelerin yapılmasıyla son buldu.