22 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan TSO yönetim kurulu ve meclis başkanı seçimi öncesinde sürpriz gelişmeler yaşandı. Geçtiğimiz günlerde bir meclis üyesine ait mekanda toplanan 17 meclis üyesinin, kendi aralarında istişare ederek TSO yönetim kurulu başkanı ve meclis başkanı konusunda temennide bulunması diğer 14 meclis üyesi tarafından tepki ile karşılandı. Toplantıda, TSO Başkanlığında Fahri Çakır, meclis başkanlığında ise Ertan Taşlı’nın desteklenme kararının alınması, fikirleri alınmadı ve dışlandılar gerekçesi ile diğer üyeleri kızdırdı.
Cumartesi günü yapılacak seçim öncesinde meclis şimdiden ikiye bölünürken, siyasilerle beraber alınan kararın dışında kalan 14 üyenin, “ Biz de Fahri Çakır’ı destekliyorduk ancak böyle bir toplantıdan dışarıda tutulmamız kararımızı tekrar gözden geçirmemize neden oldu” diyerek kırgınlıklarını dile getirdikleri öğrenildi.
Fahri Çakır, meclis üyeleri arasında çatlağa neden olan toplantı sonrasında tepki gösteren üyelere ikna turuna çıkarken, AK parti İl Yönetimi ve siyasiler şimdi üyeler arasında birliği sağlamaya ve meclisi toparlamaya çalışıyorlar.

Haber: H. İŞCAN