Yerel seçimler öncesinde bir heyecanda Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaşanacak. TSO Seçimleri 17 Ocak 2009 Cumartesi günü 18 Temmuz Spor Salonu'nda yapılacak.

Yapılacak seçimlere birinci gruptan giren Finans-Danışmanlık ve Sigorta grubu bugün basın toplantısı düzenleyerek üyelerini basına tanıttı. Birinci grupta Ömer Kaya, Hüseyin Uzun, Metin Yılmaz, Orhan Alganoğlu, Faruk Turgut ve Levent Eroğlu bulunuyor. Toplantıda grup adına açıklamalarda bulunan Düzce Emlakçılar Derneği Başkanı Ömer Kaya, seçimlere kararlı bir şekilde girdiklerini ve eğer hakederlerse seçimi kazanacaklarına inandıklarını ifade etti. Kaya, bu zamana kadar yapılan seçimlere de tepki göstererek bu yıl yapılan seçimlerin Ticaret ve Sanayi Odası'na örnek olacağını dile getirdi.

Diğer taraftan yapılacak TSO seçimlerinde 8 grup bulunuyor. 1. grup; Finans-Danışmanlık-Sigorta, 2. grup; İnşaat-Hafriyat İşleri, 3. grup; Orman Ürünleri, 4. Grup; Metal-Kimya-İlaç, 5. grup; Beyaz Eşya Perakende, 6. grup; Motorlu Kara Taşıtları, 7. grup; Tekstil-Giyim ve 8. grup; Tarım-Ormancılık'tan oluşuyor. 8 gruptan 3'er meclis üyesi olmak üzere toplam 24 meclis üyesi seçilecek.