Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda yaklaşan seçim meclis toplantılarının tansiyonunu düşürdü. Geçmişte çetin atışmalara sahne olan meclis toplantılarının sonuncusuna durgunluk hakimlik oldu. Özellikle yönetimden gelen taleplerin sert şekilde geri çevrildiği meclis toplantılarının aksine tüm talepler bu kez meclisten geçti.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Ertan Taşlı başkanlığında meclis toplantı salonunda yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır’ın yer aldığı meclis toplantısı meclis üyelerinin yeterli çoğunluğunun sağlanması ile düzenlendi. Meclis toplantısı Temmuz ayı mizanın oy çokluğu ile kabul edilmesiyle başladı. Yeni eğitim öğretim yılı için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) gelen kırtasiye yardım bedelinin 100 bin TL’ye tamamlanması mecliste oy birliği ile kabul edildi. Yönetim kurulu üyelerinin imzasıyla meclise sunulan 22 Ekim’de yapılacak Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için 40 bin TL, tebligat giderleri 5 bin 500 TL, odanın aylık temsil ağırlama giderleri hesabına 2 bin TL, Personelin yol-gider ve harcırahları için 3 bin TL, ilan ve duyuru giderleri için 10 bin TL aktarım talepleri kabul edildi. Alınan kararlarla yönetim kurulunun tüm teklifleri kabul edilmiş oldu.

Toplantıda gelecek hafta düzenlenecek Ahilik Haftası için gereken harcamalar kapsamında 5 bin TL yardım edilmesi kararı alındı.

Haber:Y.SEVER