GÜVENLİK, HİZMETLERİN TEMELİDİR.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, almış olduğu meclis kararıyla İl Emniyet Müdürlüğü'ne üç ticari araç bağışında bulundu.Araçların anahtar teslim töreninde konuşan Düzce Valisi Ali Fidan, araçları bağışlayan TSO'ya  ve meclis üyelerine teşekkür ederek, araçların okul önlerinde tedbirlerin alınması ve uyuşturucuyla mücadele gibi konularda değerlendirilmek üzere kullanılacağını belirterek :"Güvenlik hizmetleri bütün hizmetlerin temelidir" dedi:

Araçların bağış yapılacağı firma önünde düzenlenen "anahtar teslim töreni"nde Vali Ali Fidan'la birlikte, Başsavcı Kamil Erkut Güre, Ağır Ceza Reisi Mustafa Ümit, İl Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir, Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz başta olmak üzere  TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Meclis Başkanı Ertan Taşlı , DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ve meclis üyeleri ile araç satış yetkilileri de hazır bulundu.

İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz'de yaptığı konuşmada filoya katılan araçlarla daha da büyük moral ve güç kazandıklarını dile getirerek TSO'ya ve meclis üyelerine teşekkür etti.

            EMNİYETE MORAL VE MOTİVASYON

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, terörü lanetleyerek başladığı konuşmasına "güvenlik güçlerine moral motivasyon olması" açısından meclis kararıyla alınan araçları "emniyet güçlerine moral ve motivasyon sağlaması " dilek ve temennisinde bulundu. Çakır, bağışta hem-fikir olan meclis üyelerine de teşekkür ederek araçların hayırlı olması temennisinde bulundu:

            DİĞER KURUMLARA DA MESAJ OLSUN

TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı'da  günün kendileri için anlamlı bir gün olduğunu dile getirerek, meclis üyelerine teşekkür etti. Taşlı, araç bağışının diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olması temennisinde bulundu:

Araç satış yetkilisi Şemsi Durdu'da araçların emniyete bağışlanmasıyla emniyete katkıda bulunmuş olmanın hazzını ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiği konuşmasının ardından üç araçın anahtarı emniyet yetkililerine teslim edildi.

Üç araçtan birinin anahtarları TSO Meclis Başkanı Taşlı tarafından Emniyet Müdürü Akyüz'e, ardından araç satış temsilcisi Şemsi Durdu Emniyet Müdür Yardımcısı   Özcan Kara'ya,   TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır'da Emniyet Müdür Yardımcısı  Serhat Öklü 'ye  de araçların anahtarları teslim edildi.

"Anahtar Teslim Töreni" TSO yetkilileri, Meclis Üyeleri ve  satış temsilcilerinin ortaklaşa katıldığı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Haber:E.TAYHAN