Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı Meclis Başkanı Ertan Taşlı'nın açılış konuşmasıyla başladı.

İşletme Fakültesi'ne bağlı dallarda özel kontenjan açılacak

Taşlı, geçtiğimiz aylarda alınan kararlar doğrultusunda üniversite ile beraber yüksek lisans konusunda protokol hazırlığında olduklarını, imzalanacak bu protokolle Düzce TSO meclis üyeleri, Düzce TSO üyeleri, Düzce TSO personeli ile çocuklarına İşletme Fakültesi'ne bağlı dallarda yapacakları yüksek lisans eğitimi için özel kontenjan açılacağını söyledi.

İlk konuk: Örnek isim Önder Tonyalı

Yine önceki ay yapılan meclis toplantısında alınan kararlar doğrultusunda Kariyer Günleri hazırlıklarının devam ettiğini belirten Taşlı, ilk toplantıda, sıfırdan gelerek kariyerinde iyi bir noktaya taşınan ve bu konuda örnek bir kişi olan eski Meclis Üyesi ve Öncü Eğitim, Öğretim ve Kültür Vakfı Başkanı Önder Tonyalı'nın yer alacağını ve Şubat ayı içerisinde bu toplantının yapılacağını duyurdu. Taşlı, Gümüşova OSB ile ilgili son gelişmeleri de meclis üyelerine aktardı.

Meclis Başkanı Taşlı'nın konuşmasının ardından diğer gündem maddelerine geçildi. Aralık ayı mizanı oylaması yapıldı ve ardından da 2016 tahmini bütçesi hakkındaki çalışmalara geçildi. Meclis üyelerinin bütçe tasarısı için verdikleri önerge oylandı. Toplantının son bölümünde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın yenilenen web portalının sunumu gerçekleştirildi.  Toplantı web portalı sunumunun ardından sona erdi.

Haber:C.ÜSTÜNER